Flytterengøring i Nordjylland og Nordsjælland

Flytterengøring, slutrengøring og håndværkerrengøring

Er du på udkig efter et rengøringsfirma, der kan hjælpe med flytterengøring? Lad os ordne det. Hos Amalie Rengøring har vi mange års erfaring med forskellige typer rengøring, og vi hjælper også når du skal flytte, eller når der har været håndværkere.

Skal der gøres rent inden flytning, er det ofte nødvendigt med en ekstraordinært dybdegående rengøring, hvor man kommer helt til bunds. Derfor bør du vælge et rengøringsfirma, der har ekspertise på området. Vi får hurtigt og effektivt løst diverse rengøringsudfordringer, så huset eller lejligheden kan gå videre til nye hænder.

Rengøring efter håndværkerne

Har der været håndværkere, kan det også være nødvendigt med en gennemgående håndværkerrengøring, hvor der bliver gjort ordentligt rent, så skidt og byggestøv forsvinder én gang for alle. Amalie Rengøring hjælper gerne hos både private og virksomheder, der skal bruge kompetente rengøringsfolk til håndværkerrengøring.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Skal vi hjælpe dig med flytterengøring eller håndværkerrengøring, så ring gerne på 28 19 77 43 eller send en mail på hannedorthea@gmail.com.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os